Zaak

Opinie: u kunt helpen

Oekraïners, jong en oud — zelfs rolstoelen kunnen nog molotovcocktails maken — vechten en sterven voor hun dromen van democratie.

Democratieën over de hele wereld, waaronder die van Amerika, worden ook aangevallen, en tot op zekere hoogte maakt dat de strijd van Oekraïne onze eigen strijd.

De vrijgevigheid van Colorado Springs en het bedrijfsleven is geen geheim. Non-profitorganisaties komen hier vanwege het ondersteuningssysteem. En onze militaire aanwezigheid betekent dat een groot deel van degenen die aan de voet van Pikes Peak wonen echt de Betekenis van dienstbaarheid, van opoffering kennen.

Zelfs één democratie die in de handen van een tiran valt, is er één te veel. Maar zelfs duizenden kilometers en een oceaan verder, kunnen we nog steeds helpen.

Hier zijn een aantal manieren waarop u Oekraïne kunt helpen in haar uur van nood.

“Prepositionering gezondheid, hygiëne en emergency education supplies zo dicht mogelijk bij gemeenschappen in de buurt van de lijn van contact; vervoer veilig water naar conflict-getroffen gebieden; ondersteuning van mobiele Kinderbescherming teams die psychosociale zorg aan kinderen getraumatiseerd door chronische onveiligheid, het reageren op gevallen van geweld en misbruik tegen kinderen en het helpen van kinderen gescheiden van familie; en het werken met gemeenten om ervoor te zorgen dat er onmiddellijke hulp voor kinderen en gezinnen in nood.”

Written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.