Schoonheidsstijl

Laat Lizzo’s Skin-Care Nightmare een herinnering zijn om je gezicht ’s nachts te wassen

Lizzo leerde dat de “waarheid pijn doet” toen ze haar huidverzorging routine laten glijden.

In een nieuw interview, de “Juice” zangeres bleek dat ze verwaarloosd om haar gezicht te wassen elke nacht op tournee en eindigde met ernstig geïrriteerde huid.

“Dus ik was op de weg, en ik sliep in mijn make-up een bos,”de 31-jarige kunstenaar vertelde The New York Times. “Het was zo gênant. Wat ben ik, een kind? En ik werd wakker en dacht dat ik onoverwinnelijk ben, er kan niets met me gebeuren! Toen op een dag mijn gezicht uitbrak-niet eens uitbrak in acne, maar rood en geïrriteerd. Ik had zoiets van: ‘Oh mijn God, dit is wat er gebeurt als je de hele nacht feestt en je je make-up niet afwassen.’ ”

Na het leren van haar les op de harde manier, Lizzo zegt dat ze ging door “skin rehab ” om haar huid in toom te krijgen. (Verwant: Lizzo riep een trol die haar beschuldigd van “Met behulp van haar lichaam om aandacht te krijgen “)

“Luister, ik was in gezichtsmaskers-de Peter Thomas Roth groene thee gezichtsmasker, letterlijk elke nacht,” voegt ze eraan toe. “Het was echt eng. Ik dacht dat mijn huid nooit meer terug zou komen.”

Maar met een team van make-up artiesten en professionals aan haar zijde, de zangeres was in staat om haar huid te redden en vergrendelen van een standaard beauty routine, met een hoop zondag Riley producten zoals de C.E.O Glow Oil en Ceramic Slip Clay Cleanser.
Na haar huidverzorging “rehab” Lizzo geleerd om haar huid te laten ademen.

“Ik gebruikte om highlighter te doen, maar toen stopte ik op mijn vrije dagen,”Lizzo merkt op. “De laatste tijd, als ik highlighter op, het is te veel, ik ben echt in mijn huid op zoek naakt. Ik probeer te eren dat mijn huid ziet er zo goed nu en rock it.” (Verwant: Lizzo zegt dat ze was de ‘Slechtste Communicator’ als een Kid en roept leren om zich uit te drukken ‘Revolutionair’)

Ze stopte ook met het gebruik van wimper extensies na haar ogen kreeg “echt gezwollen.” Nu, ze “bouwt een lash ” met Urban Decay Perversion mascara. “Je moet er gewoon wat tijd mee nemen. Bouw een zweep, baby.”

Zoals voor haar haar-zorg routine, ze investeert meer tijd de zorg voor haar hoofdhuid. “Ik ben net hip aan de huid op de top van je hoofd wordt zo belangrijk als je gezicht,” zegt ze. “Er zijn poriën daar. Ze kunnen verstopt raken. [Kapper] Shelby Swain heeft een stoomboot waar ik onder zit, en we doen een beetje pepermuntolie en jojoba olie en stomen mijn hoofdhuid. Dat is mijn favoriete nieuwe haar praktijk.” (Gerelateerd: De gezonde hoofdhuid Tips die u nodig hebt voor het beste haar van je leven)

En om haar lokken onder controle te houden, bezoekt Lizzo regelmatig een “kruldokter”.

“Ik ben echt enthousiast over mijn natuurlijke haar reis,”Lizzo zegt. “Ik ging naar de Curl Doctor- hij is hier gevestigd in L.A.- en hij brengt krullen weer tot leven. Hij sneed al mijn krullen individueel en zette me op Innersense.”

Het is duidelijk dat al deze nieuwe schoonheidssystemen heeft de superster op zoek en gevoel “Good as Hell.”

Dit verhaal verscheen oorspronkelijk op People.com door Katie Intner.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.