Schoonheidsstijl

Dyson lanceerde net een strijkijzer dat niet zal fry je haar

Kleur vervagen, droogte, en breuk zijn veel voorkomende bijwerkingen van regelmatig rechttrekken je haar met een strijkijzer. Maar met de Dyson Corrale (Buy It, $500, dyson.com), het allereerste strijkijzer van het merk, hoeft hitteschade geen onderdeel meer te zijn van je haarverzorgingsroutine.

Net als bij de Dyson Supersonic Hair Dryer (Buy It, $399, nordstrom.com) en Airwrap styling tool (Buy It, $549, nordstrom.com), de nieuwste innovatie gaat om u te heroverwegen haar tools. De Corrale heeft gepatenteerde flexplaten en is volledig snoervrij, in plaats daarvan aangedreven door vier oplaadbare lithium-ion batterijen. Deze koperen legering platen buigen en buigen als je het gereedschap langs je haar. Aangezien het haar niet zal komen uit de zijkanten van het strijkijzer, krijg je resultaten in een enkele pass, wat betekent minder blootstelling aan warmte. De platen hebben ook tourmaline randen, die statische en kroezen verminderen.

In de platen zit Dyson’s Intelligent Heat Control, die de warmte van je haar 100 keer per seconde bewaakt om er zeker van te zijn dat het de temperatuur is die je helemaal hebt geselecteerd op de streng waar je aan werkt. Over hitte gesproken, de Corrale heeft drie temperatuurinstellingen: 330, 365 en 410 Fahrenheit. (U zult genieten van deze haren rechttrekken borstels, ook.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.