Gezonde recepten

Deze gezonde Franse Toast Recept van een celebrity voedingsdeskundige zal uw ochtend

Als je je verveelt met eiwit pannenkoeken, is het waarschijnlijk tijd om spice dingen met gezonde Franse toast. Met een paar swaps, u een meer voedzame versie van het ontbijt dat nog steeds lijkt op het echte werk. (Verwant: Gezonde Franse Toast Recepten om uw weekend up a Notch)

Geen behoefte om uit te werken van de “how.” Harley Pasternak, een beroemdheid trainer met een MSc in oefening en voeding, deelde zijn gezondere draai aan de Franse toast in een recente Instagram-post.

De details: In plaats van dikke sneetjes brood, hele eieren, room, melk, suiker, enz., Pasternak maakt gebruik van 80-calorie sneetjes kaneel rozijnenbrood en eiwitten. Hij staat ook bovenaan de Franse toast met verse aardbeien en bosbessen in plaats van de gebruikelijke ahornsiroop, poedersuiker of boter.
Pasternak’s kookproces is ook anders (en gemakkelijker) dan die van de traditionele Franse toast. In plaats van brood te weken in een eimengsel, voegt hij het brood direct in een bespoten pan toe en giet het eiwit over de top. Nadat de eiwitten zijn ingesteld en goudbruin geworden, schuift hij een bord op de top van de pan om de toast flip in een vast stuk dan blijft koken de toast aan de andere kant. “Iedereen heeft verschillende smaakvoorkeuren, maar ik kook het tot het een beetje een korst aan de buitenkant creëert,” zegt hij. “Soms zal ik zelfs gooien in de broodrooster oven nadat het is gekookt door om het nog knapperiger te maken.” (Gerelateerd: 4 dingen die ik geleerd van proberen Harley Pasternak’s Body Reset Dieet)

Het eindproduct heeft “veel minder suiker, veel minder calorieën, en exponentieel meer eiwit ” dan de traditionele Franse toast, voegt Pasternak. Het zit allemaal in de details. “Je bent in staat om veel eiwitten te verpakken in dit recept. Het is een ongelooflijke bron van eiwitten om je dag mee te beginnen,” legt hij uit. Plus, de bessen op de top niet alleen vezels, maar ook een kick van zoetheid. “En er zitten kleine stukjes suiker in het kaneelbrood – nergens anders suiker”, zegt Pasternak. (Verwant: Deze zogenaamde gezonde ontbijtvoedingsmiddelen hebben meer suiker dan dessert)

Hier is de verdeling van hoe je een zoete ontbijt klassieker die voedingsdeskundige-goedgekeurd te maken.

Harley Pasternak’s Gezonde Easy Franse Toast Recept
Maakt: 2 porties

Ingrediënten
6 sneetjes 80-calorie kaneel rozijnenbrood
eiwit*
1 kop verse bessen
Richtingen
Plaats de sneetjes brood in een licht ingevette anti-aanbakpan op middelhoog vuur. Giet het eiwit over het brood, de distributie van de vloeistof gelijkmatig. Kook tot de bodem goudbruin is, ongeveer 2 minuten.
Bedek de pan met een bord en draai de pan om. Breng de Franse toast terug naar de pan en kook tot de tweede kant goudbruin is, ongeveer 2 minuten.
Snijd in plakjes en top met de bessen.
* Pasternak zegt dat hij oogballen de hoeveelheid eiwitten die hij gebruikt. Giet totdat u volledig verzadigd elk segment en gevuld in de spleten tussen elk segment.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.