Gezonde recepten

Cafeïnehoudende bagels zijn hier om uw ochtenden een heel stuk makkelijker

Het krijgen van een cafeïne en carb fix in de AM is een noodzaak voor de meesten van ons om volledig functionerende en productieve volwassenen. Nu, dankzij Einstein Bros. uw favoriete ochtend combo is beschikbaar in de vorm van een super ontbijt item genaamd de Espresso Buzz-’s werelds eerste cafeïnehoudende bagel.

De nieuwe ontbijt obsessie bevat ongeveer 32 milligram cafeïne, volgens Fox News, dat is ongeveer een derde van het bedrag dat je zou vinden in uw reguliere eigh-ounce kopje joe. En voor het geval je het je afvraagt, het krijgt zijn cafeïnehoudende punch van zowel espresso als koffie-kersenmeel.

Met 13 gram eiwit, 3 gram suiker en 2,5 gram vet klokt het hele ding 230 calorieën in, waardoor het gezonder is dan onderweg een donut te pakken. Het ontbijt sandwich optie, die eieren en spek omvat, rondt tot ongeveer 600 calorieën. (Psst: Bekijk deze 8 gezonde, hoge carb ontbijten die eigenlijk goed voor je zijn.)
“We hebben gekeken naar de koffie categorie uit te breiden en aan te passen als Millennials omgezet in koffie drinkers, aangetrokken door de soepelere smaak en ambachtelijke kenmerken en derde-en vierde-golf koffie,” Kerry Coyne, Einstein’s hoofd van marketing en onderzoek en ontwikkeling, vertelde Fox News. “We wisten dat ons culinaire team diezelfde premium, handgemaakte zintuiglijke ervaring kon leveren met de geliefde categorieheld van espresso in onze best-in-class, vers gebakken bagel.”

Degenen die hebben geprobeerd de bagel, echter, lijken te hebben gemengde gevoelens. In fox’s smaaktest, een persoon beschreef het als “taai koffie,” en een ander zei dat het was “waanzinnig bitter.” Dat gezegd hebbende, sommige mensen konden niet genoeg krijgen, dus je moet je handen te krijgen op een Espresso Buzz bagel (nu verkrijgbaar in de winkels in de hele VS) om te oordelen voor jezelf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.